hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (2022)

het is een regenachtige nacht, en u hebt gebaad en in bed gesetteld. De lichten zijn uit, en je genesteld genieten van het ontspannende geluid van de regen buiten, maar dan, er is dat vervelende tap, tap, tikken, geluid weer-een lek in het dak. Nu, in plaats van een weelderige diepe slaap, heb je een rusteloze nacht, woelen en draaien, proberen om het repetitieve geluid af te stemmen. Voer spuitschuim in! Het is een opmerkelijke uitvinding die gaten opvult en uw huis isoleert! Als uw huis is gebouwd met hout, beton, metaal of zelfs glas, zal dit product zich houden aan veel verschillende bouwmaterialen. Spray schuim breidt snel, en het is opmerkelijk gemakkelijk om wat geplakt op uw huid, waardoor huidirritatie. In deze tutorial wordt besproken hoe je spuitschuim van de huid kunt verwijderen. Lees verder voor meer informatie.

 • hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen
 • Spuitschuim van de huid verwijderen voordat het verhardt
 • Warm zeepwater
 • hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen met aceton
 • alternatieve methoden voor het verwijderen van Spuitschuim
 • hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen na uitharding
 • Overweeg uw haar te scheren
 • Baking Soda and Oil Method
 • de methode voor nagelvijl of Amarilplank en puimsteen
 • isopropylalcohol
 • Vaseline (vaseline)
 • Exfoliërende Zeep
 • instructies voor het verwijderen van Spuitschuim van handen
 • Tutorial on How to Remove Spray Foam from Skin
 • Methods to Remove Spray Foam from Skin
 • soort methode
 • werkt het op gedroogd / uitgehard Spuitschuim?
 • werkt het op nat Spuitschuim?
 • Veelgestelde vragen
 • hoe verwijdert u al uitgehard Spuitschuim van uw huid?
 • kan ik Spuitschuim van de huid verwijderen als het nog nat is?
 • Is Polyurethaansprayschuim Giftig?
 • Hoe kan Spuitschuim uit de handen worden verwijderd?
 • kunnen Spuitschuimisolatie van kleding worden verwijderd?

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen

het uitdijen van spuitschuim is een nuttige uitvinding omdat het gaten vult die te groot zijn voor de typische Kit. Als het spuitschuim erin slaagt om op uw huid te komen, is het geen reden voor alarm als het slechts een kleine hoeveelheid is, maar elke hoeveelheid die groot genoeg is om een cakey-textuur te vormen, kan huidirritatie veroorzaken.

Als u in staat bent om snel genoeg te handelen en het af te spoelen voordat het opdroogt, dan is alleen zeepwater voldoende. Maar als het droogt voordat je de kans krijgt om het af te wassen, dan zullen intensievere methoden nodig zijn om sprayschuim-isolatie van de huid te verwijderen.

Spuitschuim van de huid verwijderen voordat het verhardt

net zoals verf gemakkelijker te verwijderen is met water en een of andere vorm van zeep voordat het op uw huid droogt, is spuitschuim veel gemakkelijker te verwijderen door het gebied te wassen voordat het schuim droogt. Als u zich klaar maakt om spuitschuim te gebruiken en bang bent dat u wat op uw huid krijgt (of het is al gebeurd), hebben we een paar methoden samengesteld die u zullen helpen.

Warm zeepwater

in het algemeen, als u probeert uit te zoeken hoe u spuitschuim van uw handen kunt krijgen voordat het is opgedroogd, zal een beetje zeep en water een lange weg gaan. Dit is de veiligste methode voor u, dus probeer het eerst. Als het niet werkt, dan kunt u het opnieuw proberen met een van de meer krachtige methoden hieronder besproken.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (1)

de eerste stap is om een stuk weggegooid karton te pakken en te gebruiken als schraper om overtollig spuitschuim op uw huid te verwijderen. Je moet voorkomen dat het afvegen met je vingers, omdat de stof is zeer plakkerig en plakkerig en het zal krijgen op alles als het op je vingers. Gebruik warm water om het schuim los te maken. Zodra u het gebied hebt geweekt, schuim wat zeep in uw handen en wrijf de zeep over het gebied waar de spray schuim heeft gehecht. Zodra u tevreden bent dat alles is verwijderd, was opnieuw met niet-zeepsop en hydrateer uw handen.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen met aceton

als zeep en water niet effectief waren, moet u mogelijk een sterkere vorm van reiniger zoals aceton gebruiken om het spuitschuim van uw huid te verwijderen. Dit is handig omdat aceton wordt gebruikt in nagellakremovers, het is een van de producten die spuitschuim dat is meer kans om te worden gevonden in het huis te verwijderen. Ga er echter niet van uit dat alle nagellakremovers aceton bevatten. Lees altijd het etiket, zodat u zich niet vergist in het denken dat het aceton is wanneer het niet is.Wanneer u aceton gebruikt om de isolatie van het spuitschuim van uw huid te verwijderen, schraapt u eerst zoveel mogelijk van het spuitschuim van uw huid als u kunt. Als u bent begonnen met de eerste stap, dan zal dit al gebeuren. Giet wat aceton op een doek en wrijf de doek over het probleemgebied, en spoel goed met zeep en water.

onthoud: aceton is een sterk samentrekkend middel, dus zorg ervoor dat het niet in of in de buurt van uw ogen komt en gebruik het bij voorkeur in een goed geventileerde ruimte. Het moet volledig van de huid worden gespoeld, en vergeet niet om uw huid daarna te hydrateren.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (2)

alternatieve methoden voor het verwijderen van Spuitschuim

als de eerste twee methoden niet voor u werkten en u nog steeds spuitschuimresten op uw huid heeft, dan zou benzine voor u kunnen werken, of een lakverdunner zoals Goof Off. De procedure is precies zoals bij het gebruik van aceton. Benzine dampen kunnen schadelijk zijn, zodat je echt moet ervoor zorgen dat het alleen wordt gebruikt in een goed geventileerde ruimte.

als u een handreiniger bij de hand heeft (en wie niet tegenwoordig?) dan kunt u proberen om het te gebruiken om spray schuim van de huid te verwijderen. Zorg ervoor dat het een hoog percentage isopropylalcohol bevat. Zowel ontsmettingsmiddel vloeistof en doekjes moeten doen de truc dit is het meest effectief als gedaan voordat de spray schuim droogt.

een andere methode die u waarschijnlijk zal verrassen, is het gebruik van babypoeder of talkpoeder. Strooi een behoorlijke hoeveelheid over het nog natte spuitschuim, wanneer het is opgedroogd, moet u in staat zijn om het gewoon van uw huid te pellen.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen na uitharding

Als u dit artikel hebt gevonden nadat het spuitschuim al is gedroogd, krijgt u nog wat meer werk. Maak je niet te veel zorgen, je zult in staat zijn om het uit te krijgen. Je bent niet de eerste om jezelf te vinden in dit dilemma en andere ongelukkige zielen hebben uitgewerkt de beste methoden voor het verwijderen van spray schuim isolatie van de huid. Hieronder delen we de meest effectieve oplossingen.

Overweeg uw haar te scheren

als u aan de harige kant zit, kunt u merken dat het grootste deel van het spuitschuim daadwerkelijk op uw haar is opgedroogd en niet op uw huid zelf, wat pijnlijk kan zijn als u probeert het af te trekken – doe dat niet, tenzij u een geïmproviseerde was wilt. Eerder verwijderen door het scheren van het haar waaraan de spray schuim heeft gehecht. Als u een mes gebruikt, vergeet dan niet om Scheerschuim toe te voegen.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (3)

u kunt ook een elektrische tondeuse gebruiken om het met sprayschuim bedekte haar te verwijderen, maar pas op dat u deze methode alleen gebruikt als het schuim volledig is opgedroogd, of als u het mechanisme van de tondeuse kunt beschadigen.

Baking Soda and Oil Method

natuurlijk heeft baking soda (bicarbonaat van soda) zijn plaats weten te vinden in de lijst; het is een van de meest veelzijdige en nuttige producten bekend bij de mensheid. met het dit uitdraaien op uitzicht zullen we het combineren met olie – elke kook-of hydraterende olie zal doen. Ten eerste, schuim je handen in de olie, ervoor te zorgen dat elke centimeter van het probleemgebied is bedekt. Strooi dan wat zuiveringszout over het probleemgebied en wrijf het over het gedroogde spuitschuim. Laat het mengsel op de getroffen zijn voor een korte periode van tijd om zijn magie te werken, spoel dan af met behulp van zeep en water.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (4)

de methode voor nagelvijl of Amarilplank en puimsteen

als u niet zeker weet wat een amarilplank is, is het als een nagelvijl, maar het is goedkoper en wegwerpbaar. U kunt het vinden in de’ nagelverzorging ‘ sectie van de meeste retailers. Dit kleine schuurbord kan worden gebruikt, samen met wat vers stromend water en misschien wat zeep, om zich te ontdoen van eventuele spray schuim dat kan zijn gestorven op uw huid. Als u geen schuurplanken rondslingert, kunt u ook schuurpapier met een medium korrel gebruiken.

als u ervoor hebt gekozen het gedroogde spuitschuim van uw huid te schuren, moet dit onder stromend water gebeuren. U kunt zeep toevoegen als het water niet genoeg is. Dit zal helpen met de wrijving en het zal het gedroogde spuitschuim van uw huid gemakkelijker losmaken.

isopropylalcohol

zoals eerder vermeld, kan ook isopropylalcohol worden gebruikt, wat erg handig is, aangezien het het primaire ingrediënt is in de meeste soorten handreinigingsmiddelen. Voor gedroogd spuitschuim is het het beste om Reinigingsdoekjes te gebruiken, omdat het nodig kan zijn om eerst het gebied te weken door het doekje op de huid te laten en vervolgens herhaaldelijk het doekje over het gedroogde schuim te wrijven totdat het is verwijderd. Als u geen doekjes hebt, week dan een doek in vloeibare isopropylalcohol en volg dezelfde procedure als met de reinigingsdoekje.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (5)

Vaseline (vaseline)

Vaseline is een ander veelzijdig product met meerdere toepassingen. Het verwijderen van gedroogde sprayschuim isolatie met behulp van Vaseline is vrij eenvoudig, maar tijdrovend. Breng een laag Vaseline aan over het gedroogde spuitschuim en dek af met een rubberen handschoen, saran wrap of plastic wrap. Laat de bekleding dan minstens een uur op zijn plaats staan, zodat de vaseline het gedroogde spuitschuim los kan maken en u gemakkelijk van uw huid kunt worden geschild.

als u merkt dat er nog kleine hoeveelheden op uw huid zitten, kunt u het gebied exfoliëren met een huishoudelijk Schuurmiddel zoals zout om de laatste stukjes gedroogd spuitschuim te verwijderen.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (6)

Exfoliërende Zeep

zo klinkt het, dit type schoonheidszeep bevat kleine schuurmiddelen die zijn ontworpen om dode cellen op het huidoppervlak te verwijderen. Het kan nodig zijn om dit krachtiger te gebruiken dan normaal, maar het moet helpen om het gedroogde of uitgeharde spuitschuim los te maken door de huid te exfoliëren waaraan het is bevestigd. Vergeet niet om daarna te hydrateren.

instructies voor het verwijderen van Spuitschuim van handen

als het spuitschuim op uw handen is gekomen, en alleen op uw handen, zijn er enkele interessante methoden die we nog niet met u hebben gedeeld die u zullen helpen om gedroogd spuitschuim van hen te krijgen. De eerste stap in het proces is om een rubberen handschoen te nemen, ofwel de heavy-duty soort of de wegwerp soort die artsen gebruiken, vul het met water en vloeibare zeep voor uw gerechten en leg je hand in de handschoen. Het past op je arm door het af te sluiten met een rubberen band. Zodra dit is voltooid kunt u het daar voor ongeveer twee uur.

hoe Spuitschuim van de huid te verwijderen – schone isolatie van uw handen (7)

na een uur kunt u de handschoen verwijderen en het spuitschuim zal mooi en los zijn – negeer uw pruimenvingers. Nu is het tijd voor uw puimsteen, nagelvijl, of medium grit schuurpapier te schitteren. Wrijf deze voorzichtig over het sprayschuim op je huid, druk niet te krachtig aan omdat je huid zacht en gevoelig is door in de waterhandschoen te weken. De laatste stap is Vaseline. Bedek je hand ermee en doe hem dan in een andere droge handschoen.

het kan nodig zijn om minstens een uur te wachten voordat u de handschoen kunt verwijderen, het kan enige tijd duren en wat geduld vereisen, maar deze methode is succesvol.

Tutorial on How to Remove Spray Foam from Skin

Methods to Remove Spray Foam from Skin

we hebben uitvoerig besproken hoe u spray foam uit uw handen kunt verwijderen met meerdere verschillende methoden. Als u de volgende keer dat u spuitschuim van uw handen moet halen of het van uw huid moet verwijderen, hebben we een handige samenvatting van handige methoden geproduceerd.

soort methode

werkt het op gedroogd / uitgehard Spuitschuim?

werkt het op nat Spuitschuim?

91 % Isopropyl Alcohol
verfverdunner
Warm water en zeep
Waiting it out
Aceton
Exfoliërende Zeep
Goof Off
Vaseline
Vaseline Petroleum Jelly)
Nagelvijl, Amarilraad, Schuurpapier
Benzine
Puimsteen

Spray schuim kan gemakkelijk worden beschouwd als een van de meest levensreddende producten worden uitgevonden voor verbouwing en DIY. We zeggen levensreddend, want waar zou je zijn als je niet een goede nachtrust zou kunnen hebben als gevolg van druipende geluiden van lekken – slaap is belangrijk. Het uitbreiden van spuitschuim kan ook erg lastig zijn wanneer het op je huid komt. Maar we hopen dat je onze tutorial over het verwijderen van spuitschuim uit je handen nuttig hebt gevonden. Hou je ogen open voor onze volgende les.

Veelgestelde vragen

hoe verwijdert u al uitgehard Spuitschuim van uw huid?

er is altijd een manier om het spuitschuim te verwijderen, of het nu nat of droog is. Als je moeite hebt om er vanaf te komen, kun je altijd wachten tot je huid zichzelf weer aanvult, en het gedroogde spuitschuim zal eraf vallen met je dode huidcellen. Anders zal dergelijke huishoudelijke artikelen zoals ontsmettingsmiddel (als het isopropylalcohol bevat) helpen om zich te ontdoen van het, of Vaseline zal helpen los te maken, zodat u het kunt schrobben.

kan ik Spuitschuim van de huid verwijderen als het nog nat is?

spuitschuim kunt u het beste verwijderen als het nog nat is. Gebruik een stukje afgedankt karton als schraper om overtollig spuitschuim van uw huid te verwijderen. Schrap zorgvuldig, maar niet te hard om schade aan uw huid te veroorzaken. Gebruik warm water met wat zeep om het resterende spuitschuim af te wassen.

Is Polyurethaansprayschuim Giftig?

polyurethaan is niet giftig op uw huid, maar als het er al lang is en er een aanzienlijke hoeveelheid van aanwezig is, dan kunt u merken dat uw huid geïrriteerd raakt. Sommige mensen hebben een gevoeligere huid, en als u een van die bent, moet u ervoor zorgen dat u beschermende kleding draagt bij het werken met materialen zoals deze.

Hoe kan Spuitschuim uit de handen worden verwijderd?

eerst moet u een latexhandschoen voor eenmalig gebruik of een handschoen voor huishoudelijk gebruik vullen met water en een beetje vloeibare zeep. Leg je hand in de handschoen en verzegel het op je arm met een elastiekje, en laat het voor een uur los te maken. Als het uur om is, verwijder je de handschoen en droog je hand. Wrijf wat Vaseline op en voeg nog een droge handschoen toe en wacht nog twee uur. Als die twee uur voorbij zijn, kun je met een puimsteen de resterende spatjes schuim verwijderen.

kunnen Spuitschuimisolatie van kleding worden verwijderd?

Dit is alleen mogelijk als u dit doet voordat het spuitschuim op uw kleding droogt. Eenmaal droog, zal het doen wat het is ontworpen om – doordringen en permanent in uw stof, en je zal niet in staat zijn om het item te redden.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 09/04/2022

Views: 5978

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.